Vores koncept aarhus

Vores koncept

Cykel aarhus co2
Kvalitet og vedholdenhed

Vores koncept effektiviserer din rengøring

Vi tænker rengøring på en helt ny måde. Vores selvstændige og ansvarlige medarbejdere er i tæt kontakt med dig som kunde. Det betyder, at I sammen kan justere rengøringen løbende efter behov. 

I vores teams kender alle rengøringsassistenter til din rengøringsopgave, og hvordan vi har aftalt den skal løses. Vores  effektiviserende tilgang til din rengøring gør, at du vil være glad hver gang vi har gjort rent hos dig.

effektivitet og stabilitet

Eksempel hvor vi effektiviserede rengøring

René overtog rengøringsopgaven hos en kunde, på grund af utilfredshed med ydelsen udført af et andet rengøringsselskab.Tidligere havde udførslen af rengøringen taget 17 timer om ugen, og der var ikke ordentligt rent. Rengøringen var simpelthen købt for billigt. Derfor valgte kunden, at vi måtte overtage opgaven, som vi vurderede, at vi kunne løse på 12 timer. Efter kort tid vurderede René, at rengøringen kun tager 10 timer at udføre. Kunden er selvfølgelig meget tilfreds med, at vi kan udføre rengøringen på næsten den halve tid – og så ovenikøbet også med en bedre kvalitet.

Rengøring erhverv

Det kan du forvente af os

Alle vores medarbejdere taler dansk

Stabile og kompetente medarbejdere

En aftale er en aftale

Grundig rengøring hver gang

Vi finder den rigtige løsning til dig

Vi når mere på kortere tid

rengøring aarhus
Vi tænker på 

Miljøet

 

Vi gør hvad vi kan for, at undgå at belaste miljøet. Blandt andet bruger vi el-cykler inde i byen, for at undgå at udlede CO2.