Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Aros Facility Service til "Forandringskraft 2024"

Aros Facility Service til "Forandringskraft 2024"

direktøren på kontoret

Veloplagte deltagere med forandringskraft og ønsket om samarbejde for at skabe varige forandringer – det kan noget.

At sidde til bords med fonde, offentlige ledere som Sascha Volmer Sørensen, Ann Sofie Orth og NGO’ere med gode snakke indikerer at ja, der er mange problemer, men også stor lyst og vilje til at finde løsningerne. Løsningerne skal findes og det er alt sammen til det fælles bedste. Interessant var det fra podiet at høre, at de gode løsninger findes ved at der arbejdes og tænkes langsigtet. Tænk hvis et samarbejde med en organisation eller en virksomhed ikke varede et, to eller tre år, men var planlagt til 10, 20 eller 30 år. Der ligger helt sikkert noget forandringskraft i, når besluttede processer ikke nødvendigvis skal vise resultater på kort sigt.

Vores mission er at være en del af løsningen. Vi ser en sammenhæng, hvor servicefaget rengøring kan bidrage, som en del af løsningen i forsøget på at få unge, der står udenfor uddannelse- og arbejdsmarked tilbage i samfundet. Ved at styrke deres selvtillid, lyst og tro på sig selv som deltagende medborgere i samfundet gennem meningsfuldt arbejde. Derfra kan de på en anderledes måde møde velfærdsfagene på vores kunders bosteder og plejehjem. På langt sigt tror vi på, at denne vinkel kan bidrage positivt til optaget af nye SOSU- og pædagog-studerende, der allerede nu er mangel på.

Det bliver spændende at følge hvordan store forandringer drives frem og hvordan magt og ressourcer fordeles mellem alle dem der har kraften til forandring.

- Ole Juul Andersen