Vi søger kollegaer inden for pleje

.

Er du Socialpædagog, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, og har du lyst til at bruge din faglighed i kombination med god service?

Vi oplever stor efterspørgsel på services udført af vores kompetente medarbejdere – også inden for andre brancher end rengøring. Mange offentlige organisationer oplever desværre udfordringer med at rekruttere de rette medarbejdere. Det skaber ofte problemer i hverdagen, når der mangler hænder – især når der er brug for afløsere. Her vil vores teams af nye kollegaer med høj faglighed, fra 01.09.2022 udføre services inden for pleje og social pædagogik – og dermed bidrage til løsningen.
Vi søger derfor:
➡️ Socialpædagoger
➡️ SOSU-assistenter
➡️ SOSU-hjælpere

Har du lyst til at udføre pleje/social pædagogik af højeste kvalitet med fokus på borgeren, så kan du med fordel blive en del af vores hold. Vi arbejder i teams af 6 personer, hvor vi som kollegaer altid hjælper hinanden til at udføre den bedste service til vores kunder – hver gang. I vores teams løser vi vores opgaver i fællesskab og hjælper hinanden. Derfor er der altid tid til at gøre opgaverne grundigt færdige.
Vi tilbyder god løn og pension, fleksible arbejdstider og godt socialt arbejdsfællesskab, hvor din og teamets trivsel er i centrum.

Vil du, med din faglighed og personlighed, være med til at gøre en forskel for vores kunder i Aarhus og omegn? Så kom til et infomøde, hvor vi fortæller om vores nyudviklede koncept ”Afløserteams med service og faglighed”.

Vi afholder informationsmøder følgende datoer på vores hovedkontor i Aarhus:
⚈ Tirsdag den 31. maj fra kl. 15.30 til 17.00
⚈ Onsdag 8. juni fra kl. 15.30 til 17.00

Har du har lyst til at høre mere om os og vores afløserteams, kan du tilmelde dig ved at skrive dit navn, uddannelse og dato på det infomøde, du ønsker at deltage i til Vibeke Kragh Sørensen på vks@arosfs.dk eller Ole Juul Andersen på oja@arosfs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Medarbejder19

Direktør Ole Juul Andersen 

Mobil: + 45 2616 2546

E-mail: oja@arosfs.dk

Vibejke2

Vibeke Vestergaard Kragh Sørensen 

Mobil: + 45 2577 2440

E-mail: vks@arosfs.dk