MØD EN KOLLEGA

Hør hvad Camilla siger om

at være en del af teamet

Medarbejdere glade rengøringsassistenter pension

“Jeg har været en del af Aros Facility Service i 9 år. Det bedste ved at være her er, at vi får lov til at lave så mange forskellige ting. Det er ikke bare rengøring eller vinduespudsning. Der kommer mange forskellige opgaver, og så deler vi alle ansvaret for at opgaverne bliver løst bedst muligt. Selv om jeg har været her længe, får jeg stadig lov til at prøve opgaver, som jeg ikke har udført før.

Jeg holder også rigtig meget af vores fredage, hvor vi mødes på kontoret og vender hvad der er sket i løbet af ugen. Det er rigtig dejligt at have et så godt forhold til mine kollegaer.”

Rene Frederiksen – Servicemedarbejder

“Jeg er rigtig glad for at arbejde hos Aros Facility Service, blandt andet fordi der er stor fleksibilitet. Der er tillid til, at vi selv kan planlægge dagen bedst, og det gør vi hver dag. Vi er ansvarlige for vores eget arbejde og kontakten med kunderne – og det giver stor glæde, når vi får ros af kunderne. Derudover fungerer det super godt for mit privatliv, at jeg selv kan tilrettelægge min arbejdstid.”

Camilla Michelle Andersen – Servicemedarbejder

Camilla glade medarbejdere rengørinsgassistenter
Se vores

ledige stillinger

Vi søger hele tiden nye kompetente medarbejdere til vores team. Hvis du er interesseret, kan du læse om de ledige stillinger vi har lige nu ved at klikke her.