ledige stillinger

Ledige stillinger

Erfaren rengøringsassistent søges til fuldtids ansættelse, Aarhus afdeling

Rengøringsassistent

Vi søger 3 personer der vil være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau til privatrengøring, bosteder/plejecentre og erhvervsrengøring i og omkring Aarhus.

Vi cykler rundt på vores el-ladcykler, så du skal være glad for, at have denne mulighed for frisk luft i løbet af din arbejdstid. Vi sørger naturligvis for den rette påklædning året rundt.

Vi arbejder i teams i op til 6 personer, der sammen løser dagens opgaver i fællesskab, så du skal være instillet på at arbejde på den måde, det vil sige at du efter grundig oplæring skal kunne arbejde selvstændigt og sammen med en eller flere kollegaer på samme dag. 

Erfaren rengøringsassistent søges til fuldtids ansættelse, Randers afdeling

Vi søger to personer, der vil være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau til plejecentre i og omkring Randers. 

Vores kunder er kvalitetsbevidste, og du er med til at finde løsninger i samarbejde med dem, hvorfor du skal kunne tale og forstå dansk, have gode kommunikationsevner, rengøringserfaring gerne indenfor erhvervs- og industrirengøring, stort servicegen og godt humør.

Vi arbejder i teams i op til 6 personer, der sammen løser dagens opgaver i fællesskab, så du skal være indstillet på at arbejde på den måde. Det vil sige at du efter grundig oplæring skal kunne arbejde selvstændigt og sammen med en eller flere kollegaer på samme dag.

ledige stillinger

Om stillingerne

Arbejdstiden er som udgangspunkt mellem 5.00 til 18.00 på hverdage.

Vi tilbyder god løn

Pension

Du skal kunne tale og forstå dansk

Vi lægger vægt på, at du er en god kollega

Du skal være god til kundeservice

sociale medier
Lær mere om vores team

Sociale medier