Ledige stillinger

Serviceminded rengørings­assistent til fuldtids­ansættelse hos Aros Facility Service A/S

Vil du være med til at gøre en forskel?

Er du dansktalende, kvalitetsbevidst, har du et stort servicegen og rengøringserfaring, så er det dig vi står og mangler som vores nye kollega hos Aros Facility Service A/S.

Vi søger snarest 1 person der vil være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau til administrative områder, plejecentre, bosteder, forsorgshjem og industri i og omkring Aarhus. 

 

Vi arbejder i teams i op til 6 personer, der sammen løser dagens opgaver i fællesskab, så du skal være indstillet på at arbejde på den måde, det vil sige at du efter grundig oplæring skal kunne arbejde selvstændigt og sammen med en eller flere kollegaer på samme dag. 

Vores kunder er kvalitetsbevidste, og du er med til at finde løsninger i samarbejde med dem, hvorfor du skal kunne tale og forstå dansk. Du skal have kørekort og være mødestabil. Du får gode kollegaer, hvor vi hjælper hinanden, så vi yder den bedste service og fastholder vores høje kvalitet

 

Hos Aros Facility Service A/S bygger vi vores værdier på:
MÅDEHOLD – VISDOM – MOD – RETFÆRDIGHED

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt, som udgangspunkt ligger arbejdstiden fra kl 07.00-15.00 mandag til fredag. Vi tilbyder en god løn inkl. Pension.

Vi ser frem til at høre fra dig på mail chj@arosfs.dk

Krav: Kørekort: B(Almindelig bil)

Ved spørgsmål ring da til Charlotte på 22586069.

Om stillingerne

Arbejdstiden er som udgangspunkt mellem 5.00 til 18.00 på hverdage.

Vi tilbyder god løn

Pension

Du skal kunne tale og forstå dansk

Vi lægger vægt på, at du er en god kollega

Du skal være god til kundeservice

Lær mere om vores team

Sociale medier