Nyt samarbejde med Kirkens Korshær i Aarhus

Aros Facility Service skal udføre rengøring for Kirkens Korshær

Aros Facility Service har indgået et spændende samarbejde med Kirkens Korshær Aarhus om rengøring på alle lokationer i Aarhus-området.

Direktør i Aros Facility Service, Ole Juul Andersen, udtaler: “Vi er utrolig stolte af samarbejdet med Kirkens Korshær, som giver os denne fantastiske mulighed for at bidrage til at skabe et rent og godt grundlag for udsatte borgere og Kirkens Korshærs’ personale.”

Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation, der med udgangspunkt i folkekirkelige værdier udfører socialt arbejde i Danmark. Kirkens Korshær hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark, herunder hjemløse, misbrugere, psykisk syge, ensomme og fattige. Kirkens Korshær tilbyder varmestuer, herberger og væresteder for børnefamilier.

Mange frivillige hjælper til i det sociale arbejde, og driver desuden genbrugsbutikkerne, der er med til at finansiere hjælpearbejdet.
Aros Facility Service skal med denne aftale være med til at skabe et godt grundlag for blandt andet de frivillige. 

Vi er dybt engageret i at levere kvalitetsrengøring til Kirkens Korshær, og vi glæder os til at være med til at gøre en forskel. Aros Facility Service kommer til samlet at rengøre 5 lokationer i Aarhus fra 1. marts 2022. 

Aros Facility Service tilbyder kvalitetsrengøring med fokus på god kommunikation og service i topklasse til både private og offentlige virksomheder i Danmark. Vil du være en af vores tilfredse kunder? Så kan du med fordel række ud til Ole via kontaktoplysningerne herunder. 

Kontakt os

Medarbejder19

Direktør Ole Juul Andersen 

Mobil: + 45 2616 2546

E-mail: oja@arosfs.dk