job

vi værdsætter vores medarbejdere

Vi skaber meningsfulde servicejobs i samarbejde med vores kunder

Når du er en del af vores team vil du opleve, at vi løser vores opgaver i fællesskab. Vores stærke sammenhold karakteriserer den måde vi arbejder på, og gør at vi er de mest effektive medarbejdere på markedet.

I vores teams har vi selv ansvaret for at løse rengøringen på den bedste måde i samarbejde med kunden. Derfor forventer vi også. at vores medarbejdere er gode til at samarbejde og kan kommunikere med vores kunder. 

Hør hvad Ole siger om at være

en del af teamet

 

Vores direktør Ole fortæller her om den filosofi, som Aros Facility Service er grundlagt ud fra. Vi stiller krav til vores medarbejdere, fordi arbejdsgangende hos os kræver at vores medarbejdere selv er i stand til at planlægge opgaver, og tage ansvar for, at den rengøring der udføres altid er af topkvalitet. Det gør også, at vores medarbejdere opnår tilfredsstillelse hver dag, fordi at når opgaverne lykkedes – og vores kunder er glade – så er det deres helt egen fortjeneste. 

Vi tilbyder

Stærkt socialt fællesskab

Frihed under ansvar

Varierende opgaver hver dag

Tid til at blive færdig med rengøringen hver dag

Nærværende leder, der altid er tilgængelig

Balance mellem privatliv og arbejdsliv

Vi vægter

fællesskab

Det er altafgørende for os, at vores medarbejdere har det godt sammen. Det gavner vores arbejdsglæde og vores evne til at samarbejde. Vi mødes hver fredag til fælles frokost på kontoret, for at slutte ugen af på bedste vis – sammen med vores kollegaer. 

Træning
 
 
 
vi prioriterer

medarbejdertrivsel

Vi værdsætter vores medarbejdere. Det betyder, at vi gør hvad vi kan for at sikre, at vores medarbejdere trives. Vi tilbyder blandt andet fri fitness,  arbejdstelefon og mulighed for at planlægge egen arbejdsdag. 

Vi stiller krav

Vi forventer at vores medarbejdere er

Kvalitetsbevidste

Servicemindede

Dansktalende

Løsningsorienterede

Ansvarlige

Følg os på de

Sociale medier